Word ambassadeur!

 

Wil jij graag een steentje bij dragen aan onze liefdevolle maatschappij en lijkt het je leuk om dit in een gezellig en warm team te doen? Dan is het wellicht iets voor jou om ambassadeur te worden van Hiba & Habib. 

Wat houdt het concreet in?

Als ambassadeur van de stichting Hiba & Habib breng jij onze projecten op een positieve manier onder de aandacht te brengen binnen jouw netwerk. Als onze ambassadeur onderschrijf je en verspreid je onze missie en visie. Je kunt dit doen door onze social media trouw te ondersteunen en te helpen bij geldinzamelingen voor verschillende projecten. Dit gebeurt altijd in teamverband. 

Hoe meld ik mij aan?

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Je wordt toegevoegd aan een ambassadeurs Whatsappgroep waardoor je makkelijk contact kunt houden met de projectleider en met de andere teamgenoten. In dit groepje word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en motiveren we elkaar.

Hoe werkt het?

Als je ambassadeur van de stichting bent geworden zet je je netwerk in om het goede te bereiken. Je gebruikt je talenten en kwaliteiten en sponsort de stichting als het ware op een meer vrijblijvende manier dan een gecontracteerde vrijwilliger.

Zo hebben we met een grote groep ambassadeurs in 2020 meer dan €50.000 ingezameld voor een weeshuis in Tanzania. Als ambassadeur krijg je altijd je persoonlijke flyer en betaal-link zodat je mee kunt inzamelen. Van tijd tot tijd wordt de tussenstand gedeeld binnen het team. Zo kun je zien hoeveel jij hebt opgehaald.

Als iedere ambassadeur een beetje inzamelt kunnen we samen veel betekenen voor hulpbehoevenden.  Hoe mooi is het als ook jij hierin kunt bijdragen! 

Je kunt bij aanvang van elk nieuw project aangeven of je wel of niet meedoet. Je kunt in de tijden dat je niet mee doet de meldingen van de groepsapp dempen. 

Word ambassadeur, help mee aan een betere wereld en investeer ook nog eens in je akhira op een mooie, unieke en liefdevolle manier!

0
Ambassadeurs zijn jou voor gegaan!