Doneer

Naam*

E-mailadres*

Project*

Bedrag €*Sadaqah Jariya voor onze kinderen

Stichting Hiba & Habib is een non-profit organisatie. Jouw donatie is in sha Allah een prachtige Sadaqa Jariyah waarmee vele gezinnen verblijd worden met gratis materiaal om zo ons mooie geloof te laten stralen.

“Wanneer de mens sterft, houden zijn daden op, behalve drie: een doorlopende liefdadigheid (Sadaqa Jariyah), kennis waar anderen profijt van hebben of een oprecht zoon (of dochter) die smeekbeden voor hem verricht.” Abu Hurayrah (ra) Sahih Muslim.

Stichting Hiba & Habib organiseert charity projecten waarmee de minderbedeelden in onze samenleving op internationaal niveau geholpen kunnen worden. Zo hebben we middels jullie hulp al tien waterputten geslagen in verschillende landen. In het jaar 1441/2020 hebben we als gezamenlijk doel om het allereerste Hiba weeshuis te openen, wat ons alleen gaat lukken met jullie hulp. Steun daarom onze stichting en verzeker jezelf van een doorlopende sadaqa die je mee zal nemen naar het hiernamaals.

Door te doneren aan stichting Hiba & Habib draag je bij aan waardevolle islamitische kennis voor ouders en kinderen. Elk kind dat meer van de Islam zal gaan houden omdat er positief en educatief materiaal is ontwikkeld met jouw hulp zal als de vorm van Sadaqa Jariyah gezien worden in sha Allah!

Voordelen van Sadaqa!

  • Levert jou meer op dan je weggeeft [2:245, 261-262/57:7]
  • Geeft verlichting en voldoening [Jami’ at-Tirmidhi #1930]
  • Beschermt tegen tragedies en tegenslagen [2:261-262]
  • Wist zondes, zoals water vuur blust [3:149]
  • Verbetert jouw fysieke en mentale gesteldheid [Sahih al-jamia’& Wetenschap]

Veelgestelde vragen

Stichting Hiba & Habib gebruikt alle donaties voor het faciliteren en opzetten van alle projecten, diensten en activiteiten en voor het dekken van alle onkosten rondom haar bestaan en rondom het ontwikkeling van producten en diensten.

Wij ontwikkelen producten en diensten waar jouw eigen gezin en daarnaast ook vele andere gezinnen profijt van zullen hebben. Hierbij ontvang jij jouw aandeel in de beloning, vanwege jouw bijdrage in de totstandkoming hiervan.

Duizenden gezinnen maken gratis gebruik van makkelijk toegankelijke materialen dankzij jouw hulp!

Ja absoluut! Stichting Hiba & Habib kan niet bestaan zonder vrijwilligers en wij bouwen ons team daarom graag uit met gedreven en enthousiaste vrijwilligers zoals jij.

Lijkt het je leuk om je bij ons team aan te sluiten neem dan zeker contact op via deze link. Lijkt het je leuk om bij te dragen bij de ontwikkeling van materiaal of juist te promoten op social media? Alles kan! Je kunt het contactformulier invullen of een mail sturen naar yasmine@hibahabib.com

Ja natuurlijk! Als stichting zijn wij afhankelijk van donaties om onze doelstellingen te kunnen behalen en onze activiteiten voort te kunnen zetten. Wij zijn daarom erg blij met alle donaties, groot of klein.

Je kunt een donatie maken via: NL83 INGB 0007 6076 91 Op naam van Stichting Hiba & Habib o.v.v. Algemene donatie.