Loraine & Yasmine

Oprichters stichting Hiba & Habib

Hoe leren wij onze kinderen liefde te hebben voor hun geloof? Hoe leren we ze te houden van hun medemens? Hoe onderwijzen we barmhartigheid? De profeet Mohammed v.z.m.h., de beste opvoeder allertijden, leert ons gedrag te corrigeren met vriendelijkheid en wijsheid zonder iemands gevoelens te kwetsen. Maar hoe bereiken we onze kinderen nu in deze tijd waarbij social media, smartphones en digitalisering de overhand nemen en het gedag van onze kinderen negatief kan beïnvloeden? Dat doen we samen op een positieve manier! Niet door iets af te nemen maar door een verantwoord positief alternatief te bieden.

Dit is onze levensmissie. Stichting Hiba & Habib is ontstaan uit liefde voor de kinderen van onze ummah. We focussen ons op het ontwikkelen van producten, blogs en downloads die geschikt zijn om samen met het hele gezin van te genieten. We hebben als doel om binnen de islamitische normen en waarden een leuk en leerzaam alternatief aan peuters, kleuters en tieners te bieden.

Alle opbrengsten worden gebruikt om nieuwe producten of goede doelenprojecten te financieren. Stichting Hiba & Habib is niet op winst uit; wij willen enkel zoveel mogelijk gezinnen bereiken om het goede te verspreiden.

Hartelijke groet,

Oprichters stichting Hiba & Habib

Loraine & Yasmine