Weeshuis Tanzania 2020

Afgelopen ramadan hebben we samen hard gewerkt om het weeshuis in Tanzania te kunnen realiseren. Alhamdullilah is dit met de wil van Allah swt gelukt! De opening van het weeshuis zal In Shaa Allah plaats vinden in de eerste week van november en wij zullen daar In Shaa Allah bij aanwezig zijn. Omdat we graag de kinderen willen voorzien van de basis behoeften voor de duur van een maand, zijn we de campagne gestart: steun een wees. Hiermee hopen we genoeg donaties binnen te krijgen zodat we de kinderen kunnen voorzien van kleding, schoenen, voedsel en schoolspullen. Hiervoor is het streefbedrag van €4500,- inmiddels ook behaald hamdoulilah. We hebben dus in totaal meer dan €50.000,- ingezameld!!

Klik hier voor de volledige rapportage


Onze ambassadeurs hebben alles op alles gezet om zoveel mogelijk donaties binnen te halen. Dit hebben zij gedaan door middel van geld op te halen in hun persoonlijke kringen. Wij willen graag iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen.
Moge Allah swt ons inspireren om meer te geven dan we denken dat we kunnen en ons helpen erop te vertrouwen dat Zijn vrijgevigheid en rijkdom de gaten zullen opvullen. We hebben misschien niet de middelen of de mogelijkheid om de wereld te veranderen, maar als we één leven kunnen redden, één persoon kunnen voeden of vreugde kunnen brengen in één enkel hart, dan zijn we al een stukje dichterbij. Moge Allah swt onze inzet doen accepteren. Allahouma ameen.


Een weeskindje onderhouden

Je kunt met een bescheiden bijdrage van €30,- per maand een weeskind uit het Hiba weeshuis sponsoren. De weeskinderen worden in shaa Allah in november 2020 geplaatst. We streven ernaar alle donateurs in oktober, november en december een kindje toe te wijzen. Als je gekoppeld wordt aan een weeskindje dan krijg je een rapportage over het kind. Tot die tijd gaat jouw donatie naar het weeshuis in het algemeen. (Het weeshuis heeft een capaciteit van 64 weeskinderen, maar die zullen geleidelijk worden geplaatst in shaa Allah)

 

Wat houdt het onderhouden van een weeskind in?

Als je besluit om bij stichting Hiba & Habib en IHHNL een kind te onderhouden, betekent dit dat u symbolisch één kind sponsort. Dit houdt het volgende in:

  • Je vult onderstaand formulier in.
  • Je gaat akkoord met het onderhouden van een weeskind door middel van het ingevulde formulier en de afgegeven automatische incasso.
  • Als je akkoord gaat sluit je een contract af van een jaar dat jaarlijks stilzwijgend wordt verlengd.
  • Wil je tussentijds opzeggen? Dan geldt hiervoor een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen via: info@ihhnl.org
  • Je betaalt maandelijks het vaste bedrag van €30,- of jaarlijks het vaste bedrag van €360,-.
  • Na je eerste betaling gaat jouw verbintenis officieel in.
  • Je ontvangt informatie over jouw weeskind.
  • Jaarlijks ontvang je een voortgangsrapport van jouw weeskind
  • Je onderhoudt jouw weeskind tot haar 21ste levensjaar. *Het kan zijn dat een meisje eerder trouwt of dat haar financiële situatie verbeterd, dan stopt de betaling eerder. Het kan in overleg ook doorlopen tot haar 24ste als een meisje de kans krijgt om aan een universiteit te gaan studeren.  

Alle 64 meiden zijn ma shaa Allah voorzien van een sponsor! Wil je alsnog een weeskindje in een ander land sponsoren klik dan hier.